www.hik-consulting.pl - Aparatura Pomiarowa, Stanowiska Szkoleniowe - Webshop HIK-Consulting

Group
Przejdź do treści

www.hik-consulting.pl - Aparatura Pomiarowa, Stanowiska Szkoleniowe

Instrumenty Optyczne > Refraktometry
refraktometr cyfrowy RD.5635 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 35 Brix

precyzja: 0.1

zasilanie naterią 9V

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr cyfrowy RD.5645 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 45 Brix (precyzja 0.1)

2) współczynnika załamania
w zakresie od 1.3330 do 1.4098

zasilany baterią 9V

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)




Dodaj
refraktometr cyfrowy RD.5665 (cukier)

refraktometr ręczny do pomiarów
koncentracji cukru
w zakresie od 28 do 65 Brix (precyzja 0.1)

zasilany baterią 9V

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)







Dodaj
refraktometr cyfrowy RD.5712 (białka, mocz)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) surowic białkowych
w zakresie od 0 do 12 g/dl (precyzja 0.1 g/dl)

2) masy uryny
w zakresie od 1.000 do 1.050 (precyzja 0.001)

3) współczynnika załamania
w zakresie od 1.300 do 1.4440 (precyzja 0.0001)

zasilany baterią 9V

ATC (automatyczna kompensacja temperaturowa)

Dodaj
refraktometr cyfrowy RD.5728 (cukier, zasolenie)

refraktometr ręczny do pomiarów:

1) koncentracji cukru
w zakresie od 0 do 35% (precyzja 0.1%)

2) roztworów solnych
w zakresie od 0 do 28% (precyzja 0.1%)

3) współczynnika załamania

zasilany baterią 9V




Dodaj
Copyright HIK-Consulting, Chabrowa 16, 01-934 Warszawa, Tel.: 784-076-911, 696-930-859, 22 864-9908, Godziny pracy: 8:00~16:00, Pon.-Pt.
Nasza strona używa plików cookies i podobnych technologii. Poprzez brak zmiany ustawień swojej przeglądarki wyrażasz na to zgodę.
Wróć do spisu treści